1981 GMC Sierra 2500

1981 GMC Sierra 2500
Rok výroby
1981
Výrobce
GMC
Model
Sierra 2500
Najeto
74000 mil
Převodovka
automatická
Motor
350 V8
Objem motoru
5700 ccm

Třetí generace fullsize trucků GM, vyráběná v letech 1973-1987, byla přímou konkurencí o něco lépe se prodávajících Fordů F. Byla nabízena v široké škále stovek kombinací motorů, kabin, nástaveb i tonáží. Představovaný truck byl nový prodán na Floridě v kombinaci krátká kabina, dlouhá korba a s tonáží ¾ tuny, což už byla heavy-duty verze, vhodná i pro tahání větších nákladů. Sierra byla druhá nejvyšší výbava v tehdejší nabídce. Truck byl vlastněn jedinou farmářskou rodinou v oblasti Lakelandu a dochoval se ve velmi pěkném původním a neponičeném stavu s nájezdem 74000 mil.

Karoserie

Karoserie je ve vynikajícím původním stavu s původním lakem. Lak má pěkný a plný lesk, pouze na některých místech na kapotě a střeše je mírně vyšisovaný. Plechy nejsou vůbec pobouchané ani pomačkané, na autě snad není jediný škrábanec, dokonce i korba je nadstandardně zachovalá. Na autě jsou původní plechové ráfky s pokličkami a novými pneumatikami.

Interiér

Interiér je původní a velmi pěkný. Kromě několika drobných prasklin na palubce a potrhanému sedáku na místě řidiče je krásný. Z instrumentů je vše funkční, v autě je dobové CB.

Technický stav

Auto jede nádherně. Je tuhé, nevychozené, evidentně pravidelně servisované. 350 chytá na škrnutí, automat řadí hladce. 180 mil dlouhou cestu do přístavu na nakládku jelo po vlastní ose, naprosto bez problémů.

Krásný původní a neponičený truck. Univerzální amerika na práci, srazy nebo nedělní projížďku…