1973 Chrysler New Yorker

1973 Chrysler New Yorker
Rok výroby
1973
Výrobce
Chrysler
Model
New Yorker
Najeto
33500 mil
Převodovka
automatická
Motor
440 V8
Objem motoru
7200 ccm

Tento obrovský Chrysler strávil většinu svého života v Severní Karolíně, odkud se v r. 2008 přestěhoval do Wisconsinu. Má najeto pouze 33 tis. mil a dochoval se ve vynikajícím původním stavu. Měl celkem 3 majitele. Několikrát se zúčastnil jedné z nějvětších Chrysler akcí - Carlisle Chrysler Nationals. Byl objednán v téměř kompletní luxusní výbavě, vše je v elektrice. K autu se dochovala dobová dokumentace - manuál, build sheet atd...

Karoserie

Karosérie je vynikajícím stavu. Většina laku je původní a celkově je velice zachovalý s plným leskem. Vinyl je jako nový, bez jediného poškození a bublinky. Auto je úplně bez koroze. Chromy jsou velmi pěkné, pouze zadní nárazník je nepatrně ve spodní části tečkovaný. Na autě nechybí žádná lišta, všechny jsou zachovalé bez promáčklin. Tónovaná okna jsou bez poškození. Zavazadlový prostor je jako nový s kompletním příslušenstvím.

Interiér

Interiér je v perfektním stavu. Na lavicích z vinylu a brokátu není jediná trhlinka a jsou jako nové. Boční panely, stropní výplně i koberec jsou ve vynikajícím stavu. Palubní deska je bez prasklin. Vše z elektrické výbavy - okna, sedačky - je funkční.

Technický stav

Obrovský motor a 4komorový karburátor si i přes váhu s Chryslerem bez problémů poradí. Motor běží hladce, automat řadí jak má. Auto nevyžaduje žádné větší investice.

Obrovský luxusní parník s bohatou výbavou, který se dochoval ve vynikajícím stavu a bude novému majiteli dělat radost. Ideální doplněk do sbírky, vhodný na dlouhé výlety, kdy toužíte po nadstandartním komfortu a nadbytku místa.