1981 Chevrolet Corvette

1981 Chevrolet Corvette
Rok výroby
1981
Výrobce
Chevrolet
Model
Corvette
Najeto
31000 mil
Převodovka
automatická
Motor
350 V8
Objem motoru
5700 ccm

Corvetta patří mezi americké automobilové legendy. Facelift 3. generace z roku 1980 s přepracovanými nárazníky se povedl, auto vypadá agresivně a opticky auto zeštíhlilo a prodloužilo. Představovaný kousek se dochoval v nádherném původním stavu s 31 tisíci najetými mílemi. Byl prodán nový 17.10.1980 ve Sloane Chevrolet ve Philadelhii za cenu 16320 USD prvnímu majiteli. Měl téměř vše z nabízené výbavy, co šlo v tomto roce objednat (mimo CB a elektrického zrcátka).  Majitele pak už Corvetta změnila pouze dvakrát. Každý z nich uchovával všechny faktury i dokumenty. Dochovalo se tak obrovské množství historické dokumentace i jména a adresy všech majitelů. Můžeme jmenovat např. windows sticker, kupní fakturu, šeky o zaplacení, originální technický průkaz, warranty card, původní manuály, faktury za opravy... Na fotkách je vidět pouze část dokumentace, další dokumenty jsou setříděné ve složkách podle jednotlivých majitelů.

Karoserie

Karoserie je naprosto původní, v krásném stavu. Lak je dělaný nový, ve vynikající kvalitě. Okna jsou bez poškození, targa panely jdou lehce sundávat. Na autě jsou nové pneu.

Interiér

Interiér je v dokonalém původním stavu, jako nový. Kožené sedačky nejsou prosedělé ani prošoupané. Vše z bohaté výbavy je funkční. Auto má elektrická okna, sedačky, anténu, zámky, tempomat. Klima je nově naplněná a funkční.

Technický stav

Auto je mechanicky vynikající. Mělo vždy pravidelný servis, nejsou potřeba žádné opravy. Stačí pouze před sezónou vyměnit olej a jezdit...

Nádherná Corvetta, v neobvyklé a elegantní barevné kombinaci béžový exteriér/oranžový interiér. S dochovanou rozsáhlou dokumentací a nízkým nájezdem ji lze považovat za auto s velkým investičním potenciálem, stejně jako ji lze každý víkend vytáhnout a užít si ji na silnici...

Pozn. k ceně - je možný odpočet DPH.