Vítáme Vás na novém webu!

Vítáme Vás na novém webu!

Milí návštěvníci, fandové klasických automobilů. Původní web, který jsme si ještě vyráběli sami, pomalu dosluhoval, jeho grafika byla zastaralá, funkčnost také nevyhovovala a aktualizace byly těžkopádné. Proto jsme se rozhodli zmodernizovat a vylepšit naši internetovou prezentaci a vytvořili zcela nový web, který vám nabídne jednodušší přístup k informacím o automobilech i článkům, týkajících se nejenom našich hlavních služeb.

Výrazně jsme vylepšili fotogalerie, kde je nyní možné stahovat nebo prohlížet obrázky i ve velkém rozlišení. Zárověň jsme přidali úplně novou sekci Blog, kde vás budeme průběžne informovat o zajímavostech souvisejících s USA a historickými vozy, časem se zde objeví i renovační blog, kde vám představíme pokroky u našich rozdělaných projektů. Založili jsme si také facebookový profil, který budeme zásobovat fotografiemi automobilů a informovat o novinkách.

V neposlední řadě, součástí naší nové tváře je i nové obchodní jméno a logo, které navazuje na náš původní název, ale již není tak neohrabané a nevymezuje tak úzce předmět naší činnosti, která se bude postupně rozšiřovat.

Doufáme, že se vám náš nový web, jeho struktura i funkčnost líbí. Budeme rádi, když nám pošlete vaše komentáře, postřehy nebo náměty na honza(at)amhkmotors.cz .

Za tým AMHK Motors - Honza Hvězda